Δημιουργούμε την εικόνα της επιχείρησής σου

Η διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης ξεκινά με την εμφάνιση της ιστοσελίδας της

Πριν τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας ή ενός eshop είναι απαραίτητη η δημιουργία της γραφικής απεικόνισης ώστε να ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησης αλλά και να είναι ελκυστική προς τους επισκέπτες.

Στη netExelixis, είτε αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σου είτε όχι, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη γραφική της απεικόνιση, που θα αποτελέσει τη βάση για την κατασκευή της.

Ecommerce

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Το UX/UI design είναι σημαντικότατο σε κάθε ιστοσελίδα ή eshop. Ο στόχος είναι η εύκολη πλοήγηση του χρήστη στο συνολικό περιεχόμενο αλλά και η εντύπωση που θα αποκτήσει από το περιεχόμενο και την απεικόνισή του. Ειδικότερα, σε ένα eshop, αν ο χρήστης βρει εύκολα αυτό που επιθυμεί και μπορεί επίσης εύκολα να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρώσει την αγορά του τότε το ποσοστό μετατροπής (conversion rate) αυξάνεται.

Στη netExelixis δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το κομμάτι και δημιουργούμε όμορφα και μοντέρνα σχέδια. Η κάθε δημιουργία παραδίδεται σε 3 εκδόσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι σωστό όταν προβάλλεται σε οποιαδήποτε οθόνη (smartphone, υπολογιστή ή tablet).

Κάλεσέ μας για να ξεκινήσουμε!