Φωτογράφιση σε στούντιο ή στο χώρο σου

Με εμπειρία άνω των 10 ετών στο χώρο της φωτογραφίας και πάνω από 10.000 φωτογραφίσεις

H εξιδικευμένη ομάδα της netExelixis αναλαμβάνει να αποτυπώσει τα προϊόντα, τους χώρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα project της επιχείρησής σου με την καλύτερη δυνατή απεικόνιση.

Ecommerce

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία για τις φωτογραφίες μου

Η σωστή προβολή της επιχείρησής σου αλλά κυρίως των υπηρεσιών και των προϊόντων σου είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μια τόσο ανταγωνιστική εποχή σαν την σημερινή. Κάνε τη σωστή επιλογή και συνεργάσου με επαγγελματίες του χώρου!

Φωτογράφιση προϊόντων

Φωτογραφίζουμε τα προϊόντα σου στο studio μας ή στο χώρο της επιχείρησής σου και παραδίδουμε φωτογραφίες έτοιμες για eshop, prints, καταλόγους, lookbook, Skroutz, BestPrice ή Social Media.

Βασικός κανόνας μας στη netExelixis στις φωτογραφίσεις με διαφάνεια, είναι σε κάθε φωτογραφία να αφαιρούμε το φόντο χειροκίνητα χωρίς να χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένους τρόπους ξακρίσματος.

Σε περίπτωση που επιλέξεις τη φωτογράφιση στο στούντιο μας και έπειτα από τον καθορισμό του πλάνου μας και την έναρξη της συνεργασίας μας, στέλνεις τα προϊόντα σου και λαμβάνεις άμεσα τις φωτογραφίες προς χρήση, σε Online Gallery που μπορείς εύκολα να διαχειριστείς.

Φωτογράφιση εταιρικών χώρων και προσωπικού

Η netExelixis αναλαμβάνει ολοκληρωμένη φωτογράφιση χώρων, υποδομών και εξοπλισμού, όπως επίσης φωτογράφιση στελεχών και προσωπικού ώστε ο υποψήφιος πελάτης να λάβει πλήρη εικόνα της επιχείρησης. Με τον τρόπο αυτό θα ξεκινήσεις μια άρτια πρώτη επαφή, που αργότερα θα εξελιχθεί σε μια άριστη επαγγελματική σχέση.

Τα ταξίδια ήταν πάντα τα αγαπημένα μας, οπότε όπου και να βρίσκεται η επιχείρησή σου είμαστε στη διάθεσή σου για να οργανώσουμε μαζί το project φωτογράφισης της επιχείρησής σου. 

Εξειδικευμένες φωτογραφίσεις

Είτε πρόκειται για ένα project με φωτογραφίσεις προϊόντων σε 360° και δημιουργία gif, είτε πρόκειται για φωτογραφίσεις μεγάλων προϊόντων με ιδιαίτερες απαιτήσεις είμαστε στη διάθεσή σου να αναλύσουμε την ανάγκη, να ετοιμάσουμε την πρότασή μας και να συνεργαστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Πριν σκεφτείς πως με το νέο κινητό σου θα καταφέρεις να κάνεις τη διαφορά, επικοινώνησε μαζί μας

Web Optimized

Όλες οι φωτογραφίες προϊόντων που παραδίδουμε, είναι συμβατές με όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί σχετικά με τον τύπο του αρχείου, την ανάλυση και το μέγεθος για καλύτερο rank στη Google.

Print Optimized

Όλες οι φωτογραφίες παραδίδονται σε υψηλή ανάλυση ώστε να μπορούν να συμπεριληφθούν σε εκτυπώσεις καταλόγων ή flyer, όπως επίσης και σε διαφημιστικά banners.

Πνευματικά δικαιώματα

Έπειτα από κάθε ολοκλήρωση φωτογράφισης ή project, τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών ανήκουν σε εσένα και την επιχείρησή σου. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει οποιαδήποτε χρήση από κάποιον τρίτο χρειάζεται η έγκρισή σου.

Κάλεσέ μας για να ξεκινήσουμε!