Προώθηση στα Social Media

Στη netExelixis χρησιμοποιούμε τα Social Media για την προώθηση των επιχειρήσεων

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του 2023, το 59% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί τα Social Media με μέσο όρο χρήσης την ημέρα τις 2 ώρες και 31 λεπτά.

Σε αυτούς τους χρήστες υπάρχουν πελάτες για κάθε επιχείρηση κι εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που δίνουν τα Social Media ώστε να συνδέσουμε την επιχείρησή σου με νέο πελατολόγιο.

Ecommerce

Πλήρης Διαχείριση

Στη netExelixis αναλαμβάνουμε την παρουσία της επιχείρησής σου στα Social Media δημιουργώντας ένα πλάνο δημοσιεύσεων με βάση το είδος της επιχείρησης και το κοινό της. Ακολουθούμε αυτό το πλάνο δημοσιεύοντας εμείς για εσένα το κατάλληλο περιεχόμενο σε ώρες που είναι ενεργό το κοινό της επιχείρησής σου.

Επιπρόσθετα, στην πλήρη διαχείριση δημιουργούμε χορηγούμενες διαφημίσεις ώστε να συνδέσουμε την επιχείρησή σου με το κοινό άμεσα και αποτελεσματικά.

Χορηγούμενες Διαφημίσεις

Έχεις το χρόνο ή τους πόρους να δημιουργείς και να δημοσιεύεις εσύ το περιεχόμενο στα Social Media αλλά χρειάζεσαι βοήθεια με τις χορηγούμενες διαφημίσεις;

Οι χορηγούμενες κοστίζουν ακριβά επομένως είναι κερδοφόρο για την επιχείρησή σου να ξοδευτεί το budget σωστά ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή επιστροφή της επένδυσης. Στη netExelixis έχουμε την τεχνογνωσία για να στήσουμε καμπάνιες που αποφέρουν τα μέγιστα κέρδη.

Θέλεις βοήθεια στα Social Media;