Πληροφορίες

Mageco
doodle-1

Περιγραφή Έργου

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη για το σπίτι, που θα ανανεώσουν τον χώρο σου και θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό σου στυλ. Εδώ θα βρεις ιδιαίτερα αντικείμενα, από ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες, για κάθε χώρο του σπιτιού.

H netExelixis, σε συνεργασία με την spazio12, ανέλαβε το redesign του νέου eshop της Mageco. Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός για τις ανάγκες του συγκεκριμένου project, ακολουθώντας τις αισθητικές οδηγίες των ιδιοκτητών της επιχείρησης. Μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου ακολούθησε η μετατροπή του σε ένα πλήρως λειτουργικό και μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα.

doodle-1

Πρώτο Στάδιο

Συλλογή πληροφοριών

Στις πρώτες συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες του Mageco καθορίστηκε το πλάνο για την αλλαγή του design στο eshop τους. Παράλληλα, συλλέξαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον σχεδιασμό ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα αντικατοπτρίζει πλήρως την επιχείρηση και την προσθήκη νέων λειτουργιών που κρίθηκαν απαραίτητες για τη νέα εποχή.

doodle-2

Δεύτερο Στάδιο

Σχεδιασμός

Η διαδικασία του redesign αφορούσε αρχικά τις βασικές σελίδες και στη συνέχεια το σύνολο των σελίδων του eshop και δόθηκε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια για τη δημιουργία ενός μοναδικού σχεδίου, το οποίο είναι και η ταυτότητα του Mageco.

doodle-2

Τρίτο Στάδιο

Ολοκλήρωση Redesign

Το redesign του eshop ολοκληρώθηκε με βάση τα σχέδια. Επιπρόσθετα, ολοκληρώθηκε και η προσθήκη νέων λειτουργιών που βοήθησαν τους διαχειριστές και τους επισκέπτες στη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με αποδοτικότερο τρόπο.

“ Την εταιρία netExelixis μου την σύστησαν πριν από δύο χρόνια, σε μία περίοδο όπου αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα με το site, λόγω παραλείψεων και λαθών των ως τότε developers με τους οποίους είχαμε συνεργασία. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία με την netExelixis, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, είδαμε έναν επαγγελματισμό και μία οργάνωση που δεν είχαμε δει ξανά από προηγούμενες συνεργασίες. Κοιταζόμασταν στο γραφείο και λέγαμε χαρακτηριστικά: "it's too good to be true". Αυτή η καλή εικόνα λοιπόν, συνεχίστηκε και πλέον το site δουλεύει άριστα, τα προβλήματα μας έχουν λυθεί όλα και η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνονται σε κάθε αίτημα μας είναι μοναδική και δυσεύρετη. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!! ”

team-8

Μαρία

mageco.gr

Θέλεις κι εσύ κάτι παρόμοιο;