Πληροφορίες

Little Big Things
doodle-1

Περιγραφή Έργου

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ιδιαίτερα, προσεκτικά διαλεγμένα αντικείμενα, που θα ανανεώσουν τον χώρο σου και θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό σου στυλ. Εδώ θα βρεις ιδιαίτερα αντικείμενα, από ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες, για κάθε χώρο του σπιτιού.

H netExelixis, σε συνεργασία με την spazio12, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου eshop της Little Big Things. Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός για τις ανάγκες του συγκεκριμένου project, ακολουθώντας τις αισθητικές οδηγίες των ιδιοκτητών της επιχείρησης. Μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου ακολούθησε η μετατροπή του σε ένα πλήρως λειτουργικό και μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα.

doodle-1

Πρώτο Στάδιο

Συλλογή πληροφοριών

Στις πρώτες συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες του Little Big Things καθορίστηκε το πλάνο για τη δημιουργία του eshop τους. Παράλληλα, συλλέξαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα αντικατοπτρίζει πλήρως την επιχείρηση και θα έχει όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες.

doodle-2

Δεύτερο Στάδιο

Σχεδιασμός

Η διαδικασία του web design αφορούσε το σύνολο των σελίδων του eshop και δόθηκε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια για τη δημιουργία ενός μοναδικού σχεδίου, το οποίο είναι και η ταυτότητα του Little Big Things.

doodle-2

Τρίτο Στάδιο

Κατασκευή eshop

Η δημιουργία του eshop ολοκληρώθηκε με βάση τα σχέδια και με πληθώρα λειτουργιών. Επιπρόσθετα, έγινε σύνδεση με όλα τα απαραίτητα κανάλια πωλήσεων ώστε να είναι εφικτή η εκκίνηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου προώθησης (marketing) από τις πρώτες μέρες.

Θέλεις κι εσύ κάτι παρόμοιο;