Πληροφορίες

I Love Socks
doodle-1

Περιγραφή Έργου

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ποιοτικές κάλτσες που θα απογειώσουν το στυλ σου. Εδώ θα βρεις Happy Socks, John Frank, Walk, x-code, Cockney Spaniel, Bonami, Blanc και πολλά άλλα επώνυμα brands.

H netExelixis, σε συνεργασία με την spazio12, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του eshop της I Love Socks. Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός για τις ανάγκες του συγκεκριμένου project, ακολουθώντας τις αισθητικές οδηγίες των ιδιοκτητών της επιχείρησης. Μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου ακολούθησε η μετατροπή του σε ένα πλήρως λειτουργικό και μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα.

doodle-1

Πρώτο Στάδιο

Συλλογή πληροφοριών

Στις πρώτες συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες του I Love Socks καθορίστηκε το πλάνο για τη δημιουργία του eshop τους. Παράλληλα, συλλέξαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα αντικατοπτρίζει πλήρως την επιχείρηση και θα έχει όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες.

doodle-2

Δεύτερο Στάδιο

Σχεδιασμός

Η διαδικασία του web design αφορούσε το σύνολο των σελίδων του eshop και δόθηκε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια για τη δημιουργία ενός μοναδικού σχεδίου, το οποίο είναι και η ταυτότητα του I Love Socks.

doodle-2

Τρίτο Στάδιο

Κατασκευή eshop

Η δημιουργία του eshop ολοκληρώθηκε με βάση τα σχέδια και με πληθώρα λειτουργιών. Επιπρόσθετα, έγινε σύνδεση με όλα τα απαραίτητα κανάλια πωλήσεων ώστε να είναι εφικτή η εκκίνηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου προώθησης (marketing) από τις πρώτες μέρες.

“ Από την αρχή της γνωριμίας η netExelixis μας κέρδισε με το ευγενικό της χαμόγελο. Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση των στελεχών της φάνηκε από την πρώτη κιόλας παρουσίαση όπου ενημερωθήκαμε τόσο για την εξέλιξη και την πρόοδο του νέου ηλεκτρονικού μας καταστήματος όσο και για νέες ιδέες τις οποίες υιοθετήσαμε. Το αποτέλεσμα... καλύτερο των προσδοκιών μας. Άριστη επικοινωνία και άμεση εξυπηρέτηση. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τους εμπιστευτήκαμε και τη νέα μας δουλειά! ”

team-5

Βιβή

ilovesocks.gr

Θέλεις κι εσύ κάτι παρόμοιο;